Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blockbuster

Blockbuster

03/11/2022 | Flixfilm

Blockbuster på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Randall Park, Melissa Fumero, Olga Merediz
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: I den sidste Blockbuster, der er tilbage, kæmper en hårdtarbejdende manager for at holde sin videobutik åben og medarbejderne glade på trods af hård konkurrence.

Blockbuster (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blockbuster på YouTube.Se Blockbuster på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Blockbuster (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blockbuster (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blockbuster, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blockbuster er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar