Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Blockbuster’-serie får premieredato

‘Blockbuster’-serie får premieredato

06/09/2022 | Flixfilm

Der kan næsten ikke være tale om andet end meta-komedie når den kommende Netflix-serie ‘Blockbuster’ får premiere på streamingtjenesten.

Serien handler nemlig om den famøse videoudlejningsbutik Blockbuster, som efter konkurrence fra især Netflix måtte se sig nødsaget til at lukke og slukke i begyndelsen af 2010’erne.

Serie-projekt blev offentliggjort sidste år, og nu er streamingtjenesten klar til at annoncere, at ‘Blockbuster’-serien kan streames fra den 3. november.

‘Blockbuster’ er en komedieserie på 10 episoder, som følger dagdrømmeren Timmy Yoon (Randall Park), der bestyrer den allersidste Blockbuster butik i USA. Derfor beslutter Timmy og hans medarbejdere (inklusiv hans gamle flamme Eliza (Melissa Fumero) at kæmpe sig for at forblive relevante og holde liv i udlejningsforretningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den eneste måde at få succes på er at de kan overbevise lokalsamfund om, at de har noget at byde på som de store virksomheder og streamingtjenester ikke kan: menneskelig betjening.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i juni 2024

Foruden Randall Park (‘WandaVision’, ‘Aquaman’) og Melissa Fumero (‘Brooklyn Nine-Nine’) med virker også Tyler Alvarez, Madeleine Arthur, Olga Merediz, JB Smoove og Kamaia Fairburn.

Til trods for at Netflix blev startet som en konkurrent til Blockbuster i 1997, som dengang var den største kæde for udlejning af film og serier på fysiske medier, herunder VHS og DVD, så har streamingtjenesten fået lov til at bruge de originale Blockbuster-logoer, indretning og uniformer.

Se ‘Blockbuster’ på Netflix Danmark fra den 3. november.
Skriv kommentar