Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blockbuster

Blockbuster

24/01/2018 | Flixfilm

Se Blockbuster på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: N/A
Instruktør: Nina Wallbaum
Skuespillere: Viviane Geppert, Annemarie Warnkross
Spilletid: N/A
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Jérémy dumpes af Lola, som er vild med superhelte, da han laver en video for at opmuntre sin syge far, og han lægger derfor en plan for, hvordan han kan genvinde hende.


Se Blockbuster på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlockbuster havde premiere på Netflix Danmark den 24. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blockbuster ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blockbuster herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blockbuster er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blockbuster stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar