Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Blockers

24/12/2019 | Flixfilm

Se Blockers på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Kay Cannon
Skuespillere: Leslie Mann, John Cena, Ike Barinholtz, Kathryn Newton
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Da de finder ud af, at deres teenagedøtre har indgået en pagt om at have sex til en skolefest, begiver en trio af forældre sig ud på en mission for at stoppe dem.


Se Blockers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Blockers havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blockers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Blockers:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blockers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blockers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar