Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Blockers

24/12/2019 | Flixfilm

Blockers på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktion: Kay Cannon
Skuespillere: Leslie Mann, John Cena, Ike Barinholtz
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da de finder ud af, at deres teenagedøtre har indgået en pagt om at have sex til en skolefest, begiver en trio af forældre sig ud på en mission for at stoppe dem.

Blockers havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blockers på YouTube.Se Blockers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Blockers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blockers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blockers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blockers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar