Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Blodtørstige monstre truer igen: ‘Sweet Home’ sæson 2 snart på Netflix

Blodtørstige monstre truer igen: ‘Sweet Home’ sæson 2 snart på Netflix

08/11/2023 | Flixfilm

Den koreanske horrorserie ‘Sweet Home’ er snart tilbage på Netflix med en ny hær af blodtørstige monstre!

Første sæson havde premiere for næsten tre år siden, så den nye sæson lander som en længeventet godbid for dem med en forkærlighed for rædselsvækkende monsterunderholdning!

‘Sweet Home’ sæson 2 har premiere den 1. december, og nederst i artiklen kan du finde en kort teaser for den kommende sæson, samt en trailer fra første sæson.

I første sæson af ‘Sweet Home’, baseret på en webtoon af Yongchan Hwang, fulgte vi en deprimeret teenager, Hyun-su (Song Kang), og hans naboer i Green Home, der måtte kæmpe for at overleve og forblive mennesker, ellers ville de forvandle sig til blodtørstige monstre!

Artiklen fortsætter under annoncen

Hyun-su flygtede til sidst fra Green Home, men blev angrebet af soldater og reddet af Sang-wook (Lee Jin-wuk).

I ‘Sweet Home’ sæson 2 fortsætter rejsen for de overlevende fra Green Home og Hyun-su, der hver især må kæmpe for at overleve i den faretruende verden, hvor andre væsener og mystiske fænomener dukker op.

LÆS OGSÅ:   Netflix løfter sløret for Guy Ritchies 'The Gentlemen'-serie

Song Kang vender tilbage som Hyun-su i den nye sæson, der befinder sig i en mystisk situation, og spørgsmålet om hans rolle som frelser bliver udfordret. Mens overlevende fortsætter deres kamp mod truslen om at blive monstre og står over for grupper af hærgende monstre, rejser spørgsmålet om, hvad Hyun-su kan gøre for at redde dem fra mareridtet.

‘Sweet Home’ blev ved premieren rost af både Netflix-medlemmer og kritikere, og derfor kunne Netflix i 2022 ikke blot bekræfte sæson 2, men også annoncere, at en tredje sæson er på vej.

Se ‘Sweet Home’ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 1. december.
Skriv kommentar