Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blonde Fist

Blonde Fist

08/10/2022 | Flixfilm

Blonde Fist på Netflix

Produktionsår: 1991
Genre: Action, Drama, Sport
Instruktion: Frank Clarke
Skuespillere: Margi Clarke, Carroll Baker, Ken Hutchison
Spilletid: 102 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: En kvinde fra Liverpool flygter fra sine problemer for at lede efter sin far i New York, hvor hun også finder nye venner, kærlighed og en uventet karriere som bokser.

Blonde Fist havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blonde Fist på YouTube.Se Blonde Fist på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Blonde Fist ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blonde Fist stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blonde Fist, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blonde Fist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar