Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Blonde

28/09/2022 | Flixfilm

Blonde på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktion: Andrew Dominik
Skuespillere: Ana de Armas, Lily Fisher, Julianne Nicholson
Spilletid: 167 min
Land: N/A
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Dette fiktive portræt af Marilyn Monroe genskaber dristigt Hollywood-legendens turbulente privatliv – og viser, hvad det kostede hende at blive berømt.

Blonde havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blonde på YouTube.Se Blonde på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Blonde ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blonde stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blonde, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blonde er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar