Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Blondie

01/11/2017 | Flixfilm

Se Blondie på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama
Instruktør: Jesper Ganslandt
Skuespillere: Carolina Gynning, Helena Af Sandeberg, Alexandra Dahlström, Marie Göranzon
Spilletid: 88 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: Tre søstre med problemer vender hjem for at fejre deres mors fødselsdag, men deres problemer bliver kun værre, når de er sammen.


Se Blondie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlondie havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blondie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blondie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blondie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blondie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar