Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blondinen fra Peking

Blondinen fra Peking

28/10/2021 | Flixfilm

Se Blondinen fra Peking på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En kvinde med hukommelsestab bliver involveret i en konspiration, som involverer det amerikanske, kinesiske og russiske efterretningsvæsen – og forvekslede identiteter.

Blondinen fra Peking havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blondinen fra Peking på YouTube.Se Blondinen fra Peking på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Blondinen fra Peking ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blondinen fra Peking stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blondinen fra Peking, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blondinen fra Peking er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar