Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blood Brother

Blood Brother

15/03/2020 | Flixfilm

Se Blood Brother på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: John Pogue
Skuespillere: Trey Songz, Jack Kesy, China Anne McClain, Hassan Johnson
Spilletid: 90 min
Land: USA, Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Beskrivelse: Efter 15 års fængsel jagter en tidligere indsat vennerne, som lod ham tage straffen for deres fælles forbrydelse. Men en af dem er betjent, og han giver sig ikke så let.


Se Blood Brother på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlood Brother havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blood Brother ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blood Brother herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blood Brother er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blood Brother stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar