Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blood Brother

Blood Brother

29/04/2014 | Flixfilm

Se Blood Brother på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: Steve Hoover
Skuespillere: Rocky Braat, Steve Hoover, Anitha, Devi
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Denne inspirerende film skildrer en ung amerikansk mands udfordringer og den kærlighed, han oplever, når han hjælper hiv- og aidsramte børn i Indien.


Se Blood Brother på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlood Brother havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blood Brother ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blood Brother herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blood Brother er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blood Brother stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar