Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali

Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali

09/09/2021 | Flixfilm

Se Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktion: Marcus A. Clarke
Skuespillere: Muhammad Ali, Malcolm X
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Fra et tilfældigt møde til et tragisk skænderi: Malcolm X og Muhammad Alis ekstraordinære venskab falder fra hinanden på grund af mistillid og skiftende idealer.

Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali havde premiere på Netflix Danmark den 9. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar