Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blood Creek

Blood Creek

20/12/2013 | Flixfilm

Se Blood Creek på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Horror
Instruktør: Joel Schumacher
Skuespillere: Henry Cavill, Dominic Purcell, Emma Booth, Michael Fassbender
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Da en familie vælger at tilbyde en okkult, nazilærere husly, bliver de forvandlet til slaver og må kidnappe ofre for at kunne stille deres blodtørst.


Se Blood Creek på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlood Creek havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blood Creek ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blood Creek herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blood Creek er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blood Creek stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar