Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blood & Gold

Blood & Gold

26/05/2023 | Flixfilm

Blood & Gold på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Horror
Instruktion: Rhys Frake-Waterfield
Skuespillere: Nikolai Leon, Maria Taylor, Natasha Rose Mills
Spilletid: 84 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.1

Handling: Ved 2. verdenskrigs afslutning bliver en tysk desertør og en ung kvinde trukket ind i en blodig kamp med en gruppe nazister på jagt efter skjult guld.Se Blood & Gold på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Blood & Gold havde premiere på Netflix Danmark den 26. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blood & Gold på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Blood & Gold ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blood & Gold stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blood & Gold, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blood & Gold er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar