Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blood of Zeus

Blood of Zeus

27/10/2020 | Flixfilm

Blood of Zeus på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Derek Phillips, Jason O'Mara, Jessica Henwick
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: I det gamle Grækenland opdager den almindelige borger Heron, at han i virkeligheden er søn af Zeus, og at hans kald er at redde verden fra en hær af dæmoner.

Blood of Zeus (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blood of Zeus på YouTube.Se Blood of Zeus på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Blood of Zeus (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blood of Zeus (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blood of Zeus, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blood of Zeus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar