Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blood of Zeus

Blood of Zeus

27/10/2020 | Flixfilm

Se Blood of Zeus på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Animation, Action, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Derek Phillips, Jason O'Mara, Jessica Henwick, Claudia Christian
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: I det gamle Grækenland opdager den almindelige borger Heron, at han i virkeligheden er søn af Zeus, og at hans kald er at redde verden fra en hær af dæmoner.Se Blood of Zeus på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Blood of Zeus (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blood of Zeus (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Blood of Zeus:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blood of Zeus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blood of Zeus (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar