Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blood Red Sky

Blood Red Sky

23/07/2021 | Flixfilm

Se Blood Red Sky på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Horror, Thriller
Instruktion: Peter Thorwarth
Skuespillere: Peri Baumeister, Carl Anton Koch, Alexander Scheer
Spilletid: 121 min
Land: Germany, United States
Sprog: German, English, Arabic
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da en gruppe terrorister kaprer et fly på vej over Atlanten, må en kvinde med en mystisk sygdom afsløre en skræmmende hemmelighed for at beskytte sin søn.

Blood Red Sky havde premiere på Netflix Danmark den 23. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Blood Red Sky på NetflixAnmeldelse: Blood Red Sky

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Blood Red Sky ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blood Red Sky stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blood Red Sky, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blood Red Sky er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar