Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blood, Sex & Royalty

Blood, Sex & Royalty

23/11/2022 | Flixfilm

Blood, Sex & Royalty på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Documentary, Biography
Instruktion: N/A
Skuespillere: Adam Astill, Sophie Boettge, Lois Brabin-Platt
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: N/A

Handling: Denne hede serie er en moderne version af det britiske royale drama og tilbyder et glimt af historiens farligste, mest sexede og ikoniske monarkers tilværelse.

Blood, Sex & Royalty (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blood, Sex & Royalty på YouTube.Se Blood, Sex & Royalty på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Blood, Sex & Royalty (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blood, Sex & Royalty (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blood, Sex & Royalty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blood, Sex & Royalty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar