Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blood and Water

Blood and Water

25/11/2022 | Flixfilm

Blood and Water på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at have mødt en svømmestjerne fra en privatskole til en fest prøver en teenagepige fra Cape Town at bevise, at det er hendes søster, som blev bortført ved fødslen.

Blood and Water (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 25. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blood and Water på YouTube.Se Blood and Water på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Blood and Water (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blood and Water (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blood and Water, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blood and Water er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar