Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blood and Water

Blood and Water

20/05/2020 | Flixfilm

Se Blood and Water på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Efter at have mødt en svømmestjerne fra en privatskole til en fest prøver en teenagepige fra Cape Town at bevise, at det er hendes søster, som blev bortført ved fødslen.


Se Blood and Water på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Blood and Water (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blood and Water (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Blood and Water:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blood and Water er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blood and Water (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar