Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blood Work

Blood Work

01/02/2017 | Flixfilm

Blood Work på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Clint Eastwood
Skuespillere: Clint Eastwood, Jeff Daniels, Anjelica Huston
Spilletid: 110 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Den pensionerede FBI-direktør Terry er svag efter en hjertetransplantation og bliver hyret af en kvinde til at undersøge hendes søsters død.

Blood Work havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blood Work på YouTube.Se Blood Work på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Blood Work ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blood Work stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blood Work, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blood Work er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar