Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blood Work

Blood Work

01/02/2017 | Flixfilm

Se Blood Work på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Action, Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Clint Eastwood
Skuespillere: Clint Eastwood, Jeff Daniels, Anjelica Huston, Wanda De Jesus
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Den pensionerede FBI-direktør Terry er svag efter en hjertetransplantation og bliver hyret af en kvinde til at undersøge hendes søsters død.


Se Blood Work på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlood Work havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blood Work ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blood Work herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blood Work er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blood Work stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar