Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Bloodhounds

Bloodhounds

09/06/2023 | Flixfilm

Bloodhounds på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Woo Do-Hwan, Sang-yi Lee, Joon-ho Huh
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.1

Handling: To unge boksere finder sammen med en godhjertet pengeudlåner for at fælde en skruppelløs lånehaj, der udnytter økonomisk trængte mennesker.Se Bloodhounds på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Bloodhounds (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bloodhounds på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Bloodhounds (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bloodhounds (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bloodhounds, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bloodhounds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar