Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bloodlands

Bloodlands

28/02/2017 | Flixfilm

Se Bloodlands på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Levi Burdick, Matt Treadway, Karen Valero
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: I denne dokumentarserie fører opdagelsen af en grusom forbrydelse i et øde område efterforskerne på sporet af en morder.


Se Bloodlands på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBloodlands (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bloodlands (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bloodlands herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bloodlands er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bloodlands (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar