Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bloodline

Bloodline

26/05/2017 | Flixfilm

Se Bloodline på Netflix

Indspilningsår: 2015–2017
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kyle Chandler, Linda Cardellini, Norbert Leo Butz, Jacinda Barrett
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Da det sorte får i en højt respekteret familie truer med at afsløre mørke hemmeligheder fra fortiden, kommer hans søskendes loyalitet til at stå sin prøve.


Se Bloodline på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBloodline (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 26. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bloodline (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bloodline herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bloodline er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bloodline (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar