Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bloodline

Bloodline

26/05/2017 | Flixfilm

Bloodline på Netflix

Produktionsår: 2015–2017
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kyle Chandler, Ben Mendelsohn, Linda Cardellini
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Da det sorte får i en højt respekteret familie truer med at afsløre mørke hemmeligheder fra fortiden, kommer hans søskendes loyalitet til at stå sin prøve.

Bloodline (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 26. maj, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bloodline på YouTube.Se Bloodline på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bloodline (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bloodline (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bloodline, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bloodline er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar