Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bloodsport

Bloodsport

30/09/2016 | Flixfilm

Bloodsport på Netflix

Produktionsår: 1988
Genre: Action, Biography, Drama
Instruktion: Newt Arnold
Skuespillere: Jean-Claude Van Damme, Donald Gibb, Leah Ayres
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Hærkaptajnen Frank Dux rejser til Hongkong på en mission for at blive mester i en hemmelig, farlig kampsportskonkurrence.

Bloodsport havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bloodsport på YouTube.Se Bloodsport på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bloodsport ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bloodsport stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bloodsport, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bloodsport er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar