Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bloodsport

Bloodsport

30/09/2016 | Flixfilm

Se Bloodsport på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Action, Biography, Drama, Sport
Instruktør: Newt Arnold
Skuespillere: Jean-Claude Van Damme, Donald Gibb, Leah Ayres, Norman Burton
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Hærkaptajnen Frank Dux rejser til Hongkong på en mission for at blive mester i en hemmelig, farlig kampsportskonkurrence.


Se Bloodsport på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBloodsport havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bloodsport ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bloodsport herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bloodsport er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bloodsport stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar