Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bloody Mallory

Bloody Mallory

09/04/2023 | Flixfilm

Bloody Mallory på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Action, Comedy, Horror
Instruktion: Julien Magnat
Skuespillere: Olivia Bonamy, Adrià Collado, Jeffrey Ribier
Spilletid: 94 min
Land: France, Spain
Sprog: French
IMDb-karakter: 4.4

Handling: En lejesoldat og hendes bande er fast besluttede på at få has på Frankrigs ondsindede kræfter, beslutter sig for at stoppe en mystisk hætteklædt skurk og hendes magtfulde kult.Se Bloody Mallory på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Bloody Mallory havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bloody Mallory på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Bloody Mallory ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bloody Mallory stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bloody Mallory, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bloody Mallory er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar