Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bloody New Year

Bloody New Year

03/08/2022 | Flixfilm

Bloody New Year på Netflix

Produktionsår: 1987
Genre: Horror, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: Norman J. Warren
Skuespillere: Suzy Aitchison, Nikki Brooks, Daniel James
Spilletid: 90 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: En gruppe teenagere strander på en lille ø og finder ly – og overnaturlige rædsler – på et hotel, der tilsyneladende er frosset i tiden.

Bloody New Year havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bloody New Year på YouTube.Se Bloody New Year på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bloody New Year ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bloody New Year stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bloody New Year, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bloody New Year er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar