Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bloomfield

Bloomfield

18/09/2022 | Flixfilm

Bloomfield på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Horror
Instruktion: Brianna Young
Skuespillere: Taylor Daniel Allen, Brennan Burt, Leonel Claude
Spilletid: 111 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.9

Handling: En falleret fodboldstjerne bliver tilbudt penge for matchfixing, men en dedikeret 12-årig fan er fast besluttet på at holde ham på rette kurs.

Bloomfield havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bloomfield på YouTube.Se Bloomfield på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bloomfield ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bloomfield stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bloomfield, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bloomfield er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar