Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blown Away

Blown Away

22/07/2022 | Flixfilm

Blown Away på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nick Uhas, Deborah Czeresko, Alexander Rosenberg
Spilletid: 23 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Ti dygtige kunstnere kommer i ilden i en række udfordringer om glaspustning for at vinde præmien på 60.000 dollars og titlen som mester.

Blown Away (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 22. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blown Away på YouTube.Se Blown Away på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Blown Away (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blown Away (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blown Away, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blown Away er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar