Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blue Crush

Blue Crush

10/04/2020 | Flixfilm

Se Blue Crush på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Drama, Romance, Sport
Instruktør: John Stockwell
Skuespillere: Kate Bosworth, Matthew Davis, Michelle Rodriguez, Sanoe Lake
Spilletid: 104 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Da en sej ung kvinde, som lever for at surfe, falder for en professionel football-spiller, risikerer hun, at kærligheden kommer i vejen for hendes livsdrøm.

Blue Crush havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Blue Crush på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Blue Crush ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blue Crush stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blue Crush, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blue Crush er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar