Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blue Exorcist -Kyoto Saga-

Blue Exorcist -Kyoto Saga-

28/02/2019 | Flixfilm

Blue Exorcist -Kyoto Saga- på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Animation, Action, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nobuhiko Okamoto, Rina Satô, Bryce Papenbrook
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Rin er Satans søn, og han har seks måneder til at lære at styre sine kræfter. Han og vennerne tager til Kyoto, hvor en forræder vil stjæle en dæmonisk relikvie.

Blue Exorcist -Kyoto Saga- (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blue Exorcist -Kyoto Saga- på YouTube.Se Blue Exorcist -Kyoto Saga- på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Blue Exorcist -Kyoto Saga- (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blue Exorcist -Kyoto Saga- (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blue Exorcist -Kyoto Saga-, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blue Exorcist -Kyoto Saga- er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar