Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blue Exorcist

Blue Exorcist

16/08/2019 | Flixfilm

Se Blue Exorcist på Netflix

Indspilningsår: 2011–2012
Genre: Animation, Action, Drama, Family, Fantasy, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nobuhiko Okamoto, Bryce Papenbrook, Jun Fukuyama, Johnny Yong Bosch
Spilletid: 30 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Rin vil ikke længere være belastet af at være Satans søn. Han starter på Det Sande Kors' Akademi for at blive eksorcist ligesom sin mentor.Se Blue Exorcist på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Blue Exorcist (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blue Exorcist (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Blue Exorcist:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blue Exorcist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blue Exorcist (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar