Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blue Exorcist

Blue Exorcist

16/08/2019 | Flixfilm

Blue Exorcist på Netflix

Produktionsår: 2011–2012
Genre: Animation, Action, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nobuhiko Okamoto, Bryce Papenbrook, Jun Fukuyama
Spilletid: 30 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Rin vil ikke længere være belastet af at være Satans søn. Han starter på Det Sande Kors' Akademi for at blive eksorcist ligesom sin mentor.

Blue Exorcist (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blue Exorcist på YouTube.Se Blue Exorcist på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Blue Exorcist (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blue Exorcist (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blue Exorcist, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blue Exorcist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Blue Exorcist

  1. Navn - kl. 16:57, 18-02-2021:

    Jeg Ææææælsker den, både sæson 1 og sæson 2, Jeg kan ikke vente til at se sæson 3, Så hvis i kunne være så søde at sende sæson 3 så hurtigt som overhovedet muligt, så ville det være rart.

Skriv kommentar