Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blue Exorcist

Blue Exorcist

16/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Blue Exorcist på Netflix

Indspilningsår: 2011–2012
Genre: Animation, Action, Drama, Fantasy, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nobuhiko Okamoto, Bryce Papenbrook, Jun Fukuyama, Johnny Yong Bosch
Spilletid: 30 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Rin vil ikke længere være belastet af at være Satans søn. Han starter på Det Sande Kors' Akademi for at blive eksorcist ligesom sin mentor.


Se Blue Exorcist på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Blue Exorcist (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blue Exorcist (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blue Exorcist herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blue Exorcist er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blue Exorcist (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar