Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blue Eyes

Blue Eyes

01/01/2016 | Flixfilm

Se Blue Eyes på Netflix

Indspilningsår: 2014–2015
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Louise Peterhoff, Sven Nordin, Karin Franz Körlof, David Lindström
Spilletid: 60 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Elin Hammar vender tilbage til sit tidligere topjob i det svenske justitsministerium, men hun ved ikke, at hun træder lige ind i en stor, morderisk sammensværgelse.

Blue Eyes havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Blue Eyes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Blue Eyes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blue Eyes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blue Eyes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blue Eyes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar