Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blue Jasmine

Blue Jasmine

01/03/2016 | Flixfilm

Se Blue Jasmine på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama
Instruktør: Woody Allen
Skuespillere: Cate Blanchett, Joy Carlin, Richard Conti, Glen Caspillo
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Højt at flyve, dybt at falde for en fashionabel kvinde i New York, som efter en krise bliver nødt til at nøjes med en mere beskeden livsstil.


Se Blue Jasmine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlue Jasmine havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blue Jasmine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blue Jasmine herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blue Jasmine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blue Jasmine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar