Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Blue Jay

06/12/2016 | Flixfilm

Se Blue Jay på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Alex Lehmann
Skuespillere: Mark Duplass, Sarah Paulson, Clu Gulager, James Andrews
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: To tidligere gymnasiekærester mødes uventet igen i deres hjemby, hvor de genopdager de magiske bånd, de har til hinanden, og indser, at der er noget, de begge fortryder.


Se Blue Jay på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlue Jay havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blue Jay ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blue Jay herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blue Jay er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blue Jay stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar