Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blue Lagoon: The Awakening

Blue Lagoon: The Awakening

31/03/2017 | 1 kommentar

Se Blue Lagoon: The Awakening på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Mikael Salomon
Skuespillere: Indiana Evans, Brenton Thwaites, Denise Richards, Patrick St. Esprit
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Resumé: Der er kærlighed i luften mellem to gymnasieelever, der ellers har meget lidt til fælles, da et uheld under en skoleudflugt efterlader dem strandet på en øde ø.


Se Blue Lagoon: The Awakening på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Blue Lagoon: The Awakening havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blue Lagoon: The Awakening ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blue Lagoon: The Awakening herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blue Lagoon: The Awakening er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blue Lagoon: The Awakening stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Blue Lagoon: The Awakening

  1. Iben - kl. 16:16, 14-04-2017:

    Hej😊 Så filmen ( forresten MEGA god ) og lagde specielt meget mærke til den sang som der bliver spillet til alder sidst i filmen. Den syntes jeg var rigtig god! Jeg har længe prøvet at finde den, også med appen SoundHound, men kan simpelthen ikke. Så tænkte om i kunne?😊
    KH Iben.

    Skriv kommentar