Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Blue Lagoon: The Awakening

31/03/2017 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2012
Genre: Adventure, Drama, Romance
Instruktør: Mikael Salomon
Skuespillere: Indiana Evans, Brenton Thwaites, Denise Richards, Patrick St. Esprit
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 5.6

Resumé: Der er kærlighed i luften mellem to gymnasieelever, der ellers har meget lidt til fælles, da et uheld under en skoleudflugt efterlader dem strandet på en øde ø.


Se Blue Lagoon: The Awakening på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Blue Lagoon: The Awakening havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blue Lagoon: The Awakening ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blue Lagoon: The Awakening herunder:Fra premieredatoen (31. marts, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Blue Lagoon: The Awakening er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Blue Lagoon: The Awakening stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til Blue Lagoon: The Awakening

  1. Iben - kl. 16:16, 14-04-2017:

    Hej😊 Så filmen ( forresten MEGA god ) og lagde specielt meget mærke til den sang som der bliver spillet til alder sidst i filmen. Den syntes jeg var rigtig god! Jeg har længe prøvet at finde den, også med appen SoundHound, men kan simpelthen ikke. Så tænkte om i kunne?😊
    KH Iben.

    Skriv kommentar