Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blue Lagoon: The Awakening

Blue Lagoon: The Awakening

31/03/2017 | 1 kommentar

Se Blue Lagoon: The Awakening på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Adventure, Drama, Romance
Instruktør: Mikael Salomon
Skuespillere: Indiana Evans, Brenton Thwaites, Denise Richards, Patrick St. Esprit
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Resumé: Der er kærlighed i luften mellem to gymnasieelever, der ellers har meget lidt til fælles, da et uheld under en skoleudflugt efterlader dem strandet på en øde ø.


Se Blue Lagoon: The Awakening på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Blue Lagoon: The Awakening havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blue Lagoon: The Awakening ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blue Lagoon: The Awakening herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blue Lagoon: The Awakening er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blue Lagoon: The Awakening stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Blue Lagoon: The Awakening

  1. Iben - kl. 16:16, 14-04-2017:

    Hej😊 Så filmen ( forresten MEGA god ) og lagde specielt meget mærke til den sang som der bliver spillet til alder sidst i filmen. Den syntes jeg var rigtig god! Jeg har længe prøvet at finde den, også med appen SoundHound, men kan simpelthen ikke. Så tænkte om i kunne?😊
    KH Iben.

    Skriv kommentar


Telmore