Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blue Miracle

Blue Miracle

27/05/2021 | Flixfilm

Blue Miracle på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Adventure, Biography, Drama
Instruktion: Julio Quintana
Skuespillere: Dennis Quaid, Jimmy Gonzales, Miguel Angel Garcia
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: For at redde deres børnehjem, der er i pengenød, går en værge og hans børn sammen med en afdanket skibskaptajn for at forsøge at vinde en indbringende fiskekonkurrence.Se Blue Miracle på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Blue Miracle havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blue Miracle på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Blue Miracle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blue Miracle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blue Miracle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blue Miracle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar