Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blue Mountain State: The Rise of Thadland

Blue Mountain State: The Rise of Thadland

01/03/2016 | Flixfilm

Blue Mountain State: The Rise of Thadland på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Sport
Instruktion: Lev L. Spiro
Skuespillere: Alan Ritchson, Darin Brooks, James Cade
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Den nye NFL-stjerne Thad køber sine gamle holdkammeraters elskede klubhus, giver det navnet Thadland og holder den vildeste fest i skolens historie.

Blue Mountain State: The Rise of Thadland havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blue Mountain State: The Rise of Thadland på YouTube.Se Blue Mountain State: The Rise of Thadland på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Blue Mountain State: The Rise of Thadland ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blue Mountain State: The Rise of Thadland stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blue Mountain State: The Rise of Thadland, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blue Mountain State: The Rise of Thadland er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar