Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blue Mountain State: The Rise of Thadland

Blue Mountain State: The Rise of Thadland

01/03/2016 | Flixfilm

Se Blue Mountain State: The Rise of Thadland på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Sport
Instruktør: Lev L. Spiro
Skuespillere: Alan Ritchson, Darin Brooks, James Cade, Rob Ramsay
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Den nye NFL-stjerne Thad køber sine gamle holdkammeraters elskede klubhus, giver det navnet Thadland og holder den vildeste fest i skolens historie.


Se Blue Mountain State: The Rise of Thadland på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlue Mountain State: The Rise of Thadland havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blue Mountain State: The Rise of Thadland ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blue Mountain State: The Rise of Thadland herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blue Mountain State: The Rise of Thadland er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blue Mountain State: The Rise of Thadland stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar