Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blue Murder at St. Trinian’s

Blue Murder at St. Trinian’s

03/11/2021 | Flixfilm

Blue Murder at St. Trinian’s på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne efterfølger overtaler pigerne på St. Trinian's en diamanttyv til at optræde som rektor og agere anstandsdame på en rejse, hvor de skal møde en italiensk prins.

Blue Murder at St. Trinian’s havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blue Murder at St. Trinian’s på YouTube.Se Blue Murder at St. Trinian’s på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Blue Murder at St. Trinian’s ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blue Murder at St. Trinian’s stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blue Murder at St. Trinian’s, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blue Murder at St. Trinian’s er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar