Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blue Period

Blue Period

09/10/2021 | Flixfilm

Blue Period på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Animation, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Johnny Yong Bosch, Amber Lee Connors, Griffin Burns
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Den populære skoleelev Yatora Yaguchi keder sig og springer ud i den smukke, men utrættelige, kunstverden, efter han finder inspiration i et maleri.

Blue Period (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blue Period på YouTube.Se Blue Period på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Blue Period (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blue Period (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blue Period, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blue Period er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar