Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blue Ruin

Blue Ruin

01/05/2016 | Flixfilm

Se Blue Ruin på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Jeremy Saulnier
Skuespillere: Macon Blair, Ydaiber Orozco, Ronald Sarcos, Dani Santiago
Spilletid: 90 min
Land: USA, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Dårlige nyheder fra fortiden bringer vagabonden Dwight Evans ud af balance og sender ham ud på en gengældelsesmission, der fører ham til hans barndomsby.


Se Blue Ruin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Blue Ruin havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blue Ruin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Blue Ruin:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blue Ruin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blue Ruin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar