Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blue Ruin

Blue Ruin

01/05/2016 | Flixfilm

Blue Ruin på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Jeremy Saulnier
Skuespillere: Macon Blair, Devin Ratray, Amy Hargreaves
Spilletid: 90 min
Land: United States, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Dårlige nyheder fra fortiden bringer vagabonden Dwight Evans ud af balance og sender ham ud på en gengældelsesmission, der fører ham til hans barndomsby.

Blue Ruin havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blue Ruin på YouTube.Se Blue Ruin på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Blue Ruin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blue Ruin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blue Ruin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blue Ruin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar