Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blue Steel

Blue Steel

07/01/2015 | Flixfilm

Blue Steel på Netflix

Produktionsår: 1990
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Kathryn Bigelow
Skuespillere: Jamie Lee Curtis, Ron Silver, Clancy Brown
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Da den psykotiske Wall Street-mægler ser en nyuddannet politibetjent skyde en bevæbnet røver i en butik, bliver han øjeblikkeligt besat af hende.

Blue Steel havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blue Steel på YouTube.Se Blue Steel på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Blue Steel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blue Steel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blue Steel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blue Steel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar