Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blue Story

Blue Story

04/05/2021 | Flixfilm

Blue Story på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Crime, Drama, Musical
Instruktion: Rapman
Skuespillere: Micheal Ward, Rohan Nedd, Richie Campbell
Spilletid: 91 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En bandekrig bryder det livslange bånd mellem venner fra South London i dette anmelderroste krimidrama, hvor forfatter-instruktøren medvirker som rappende græsk kor.

Blue Story havde premiere på Netflix Danmark den 4. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Blue Story på YouTube.Se Blue Story på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Blue Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blue Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blue Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blue Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar