Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blue Streak

Blue Streak

01/09/2019 | Flixfilm

Se Blue Streak på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Action, Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: Les Mayfield
Skuespillere: Martin Lawrence, Luke Wilson, Peter Greene, Dave Chappelle
Spilletid: 93 min
Land: Germany, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Juveltyven Miles Logan løslades fra fængslet og udgiver sig for at være kriminalbetjent i et forsøg på at finde den diamant, han har skjult flere år tidligere.

Blue Streak havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Blue Streak på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Blue Streak ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blue Streak stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blue Streak, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blue Streak er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar