Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blue Thunder

Blue Thunder

01/12/2018 | Flixfilm

Se Blue Thunder på Netflix

Indspilningsår: 1983
Genre: Action, Crime, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: John Badham
Skuespillere: Roy Scheider, Warren Oates, Candy Clark, Daniel Stern
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Under en test af en forsøgshelikopter kaprer en helikopterpilot den, da han får kendskab til dens sande formål – og bliver hurtigt jaget hen over himlen.

Blue Thunder havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Blue Thunder på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Blue Thunder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blue Thunder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Blue Thunder, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Blue Thunder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar