Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blue Thunder

Blue Thunder

01/12/2018 | Flixfilm

Se Blue Thunder på Netflix

Indspilningsår: 1983
Genre: Action, Crime, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: John Badham
Skuespillere: Roy Scheider, Warren Oates, Candy Clark, Daniel Stern
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Under en test af en forsøgshelikopter kaprer en helikopterpilot den, da han får kendskab til dens sande formål – og bliver hurtigt jaget hen over himlen.


Se Blue Thunder på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlue Thunder havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blue Thunder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blue Thunder herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blue Thunder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blue Thunder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar