Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Blue Valentine

Blue Valentine

01/07/2016 | Flixfilm

Se Blue Valentine på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Derek Cianfrance
Skuespillere: Ryan Gosling, Michelle Williams, Faith Wladyka, John Doman
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Mens Cindy og Deans ægteskab synger på sidste vers, ser de tilbage på de gode tider, da livet var fuldt af muligheder og romantik.


Se Blue Valentine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBlue Valentine havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Blue Valentine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Blue Valentine herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Blue Valentine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Blue Valentine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar