Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Bly Manor’ bliver mere uhyggelig end ‘The Haunting of Hill House’

‘Bly Manor’ bliver mere uhyggelig end ‘The Haunting of Hill House’

10/11/2019 | Flixfilm

The Haunting of Bly Manor NetflixPlanlægningen af efterfølgeren til Netflix’ populære gyserserie ‘The Haunting of Hill House’ er allerede i fuld gang og skaber Mike Flanagan kan nu afsløre, at sæson 2, som har fået navnet ‘The Haunting of Bly Manor‘, bliver mere skræmmende end første sæson.

Det udtaler Mike Flanagan, der netop nu er aktuel med biograffilmen ‘Doctor Sleep’, som følger op på begivenhederne i Stephen King klassikeren ‘The Shinning’, til det amerikanske horror-medie Birth.Movies.Death.

‘The Haunting of Bly Manor’, som er baseret på Henry James’ roman ‘The Turn of the Screw’ fra 1898, finder sted i en forladt landejendom. Her bor to forældreløse børn sammen med deres kvindelige værge og nogle uvelkomne spøgelser…

“Henry James-fans vil synes at ‘The Haunting of Bly Manor’ er ret vild, og for folk, der ikke er bekendt med historien, vil serien blive utroligt skræmmende. Jeg synes allerede, den er meget mere uhyggelig end første sæson,” udtaler Mike Flanagan.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skaberen har allerede bekræftet at Henry Thomas, Kate Siegel, Victoria Pedretti og Oliver Jackson-Cohen fra første sæson også vil medvirke i de nye afsnit – dog i nye roller, mens sæson 2 naturligvis også vil byde på nye ansigter.

‘The Haunting of Bly Manor’ vil ellers blive lavet i samme stil som ‘Hill House’ med skjulte spøgelser osv. “Det vil være den samme type historie, og vi udnytter spøgelserne på samme måde”, lyder det fra Mike Flanagan. “Det er seriens DNA”.

LÆS OGSÅ   Walter White og Jesse Pinkman er tilbage i 'Better Call Saul'

Mike Flanagan fortæller endvidere, at når ‘Bly Manor’ er i hus, vil han straks kaste sig over projektet ‘Midnight Mass’, som er en ny horror-serie på 7 epsioder om en isoleret gruppe mennesker på en ødet ø, der ligeledes får eksklusiv premiere på Netflix.

Det forventes, at ‘The Haunting of Bly Manor’ lander på Netflix i 2020, men eftersom optagelserne endnu ikke er begyndt må premiere vurderes til at ligge sidst på året.

‘The Haunting of Hill House’ bliver en stor succes for streamingtjenesten og Flixfilm kvitterede også med 6 stjerner til første sæson og skrev bl.a. “Knirkende døre, underlige stemmer, krumbøjede skikkelser i mørket… TV-udgaven af Shirley Jacksons berømte roman glemmer ikke sit gotiske ophav, men den er lige så meget en stor, følelsesladet fortælling om en families kamp mod deres egne, indre dæmoner. Tilbage står vi med en af de bedste gyserserier denne anmelder har haft fornøjelsen af at se.”

Læs hele anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘The Haunting of Hill House’ – sæson 1.

Se første sæson ‘The Haunting of Hill House‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar