Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

BNA

30/06/2020 | Flixfilm

Se BNA på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Animation, Action, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sumire Morohoshi, Yoshimasa Hosoya, Gara Takashima, Ben Diskin
Spilletid: 23 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Michiru, der er forvandlet til en vaskebjørnsbæstmand, søger tilflugt og svar med hjælp fra ulven Shirou i det særlige område i Anima City.

BNA (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se BNA på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om BNA (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at BNA (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame BNA, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til BNA er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til BNA

 1. Elisa - kl. 11:20, 08-07-2020:

  I love bna, and the caracters is soo cutee 🥺
  I wish there was a season 2 😊

 2. Mads - kl. 17:04, 08-07-2020:

  One of the best anime i have ever seen!
  Please make a season 2!

  Skriv kommentar