Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bo Burnham: Inside

Bo Burnham: Inside

30/05/2021 | Flixfilm

Bo Burnham: Inside på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Med nye sange og friske observationer pakker Bo Burnham et meget usædvanligt år ud i denne comedy-special, som han skrev, filmede og optrådte med i isolation.Se Bo Burnham: Inside på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Bo Burnham: Inside havde premiere på Netflix Danmark den 30. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bo Burnham: Inside på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Bo Burnham: Inside ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bo Burnham: Inside stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bo Burnham: Inside, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bo Burnham: Inside er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar