Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bo Burnham: Make Happy

Bo Burnham: Make Happy

03/06/2016 | Ingen kommentarer

Se Bo Burnham: Make Happy på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Comedy, Music
Instruktør: Bo Burnham, Christopher Storer
Skuespillere: Bo Burnham
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Resumé: Bo Burnham kombinerer sin kvikhed og selvforringende humor med egenkomponeret musik og giver sit unikke syn på livet i denne standupspecial.


Se Bo Burnham: Make Happy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bo Burnham: Make Happy havde premiere på Netflix Danmark den 3. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bo Burnham: Make Happy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bo Burnham: Make Happy herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bo Burnham: Make Happy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bo Burnham: Make Happy stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar