Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bo Burnham: What.

Bo Burnham: What.

17/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Bo Burnham: What. på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Comedy, Music
Instruktør: Bo Burnham, Christopher Storer
Skuespillere: Bo Burnham
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Resumé: Højre og venstre hjernehalvdel kæmper mod hinanden, og i sidste ende kommer der musik ud, når komikeren Bo Burnham leverer sit forrygende onemanshow.


Se Bo Burnham: What. på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bo Burnham: What. havde premiere på Netflix Danmark den 17. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bo Burnham: What. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bo Burnham: What. herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bo Burnham: What. er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bo Burnham: What. stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar