Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bo Burnham: What.

Bo Burnham: What.

17/12/2013 | Flixfilm

Se Bo Burnham: What. på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Music
Instruktør: Bo Burnham, Christopher Storer
Skuespillere: Bo Burnham
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: Højre og venstre hjernehalvdel kæmper mod hinanden, og i sidste ende kommer der musik ud, når komikeren Bo Burnham leverer sit forrygende onemanshow.


Se Bo Burnham: What. på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBo Burnham: What. havde premiere på Netflix Danmark den 17. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bo Burnham: What. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bo Burnham: What. herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bo Burnham: What. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bo Burnham: What. stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar