Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bob Lazar: Area 51 and Flying Saucers

Bob Lazar: Area 51 and Flying Saucers

18/06/2019 | Flixfilm

Bob Lazar: Area 51 and Flying Saucers på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: For årtier siden fortalte Bob Lazar om Area 51. Nu er han tilbage for at fortælle om det rumvæsen, han samarbejdede med, og regeringens kamp for at lukke munden på ham.

Bob Lazar: Area 51 and Flying Saucers havde premiere på Netflix Danmark den 18. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bob Lazar: Area 51 and Flying Saucers på YouTube.Se Bob Lazar: Area 51 and Flying Saucers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bob Lazar: Area 51 and Flying Saucers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bob Lazar: Area 51 and Flying Saucers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bob Lazar: Area 51 and Flying Saucers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bob Lazar: Area 51 and Flying Saucers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar